Lofthouse ‘WILLOW’

U als eigentijdse consument is tegenwoordig meer bewust van uw lifestyle tot het milieu….Wij ontwerpen persoonlijk en doordacht de nieuwe schuurwoning naar uw wens: meer op maat, duurzamer en energie bewuster. Met WOODHOUSE bouwt u onder onze begeleiding zelf uw energiebewuste woning! Binnen het modulaire concept heeft u een ruime keuze uit diverse afwerkingen, technische oplossingen en kleuren paletten.

het milieu staat bij ons centraal

WOODHOUSE-architects zal het bouwproces van begin tot eind begeleiden. Met al onze medewerkers en onze bouwpartners. Tot het moment van sleutel overhandiging. Kortom wij staan voor kwaliteit, accuraatheid, afspraak is afspraak een betrouwbare partner.

Lofthouse  ‘WILLOW’ is een van onze modulaire concepts. De houten schuurwoning heeft een gezond binnenklimaat,  een damp-open structuur. Het hout komt uit gecertificeerde bossen in Europa.

De schuurwoning is ruim van opzet, circa 75 m2 woonoppervlakte op de begane grond en op de eerste verdieping circa 35 m2. De Schuurwoning is 7,0 meter breed, ca. 12.25 meter lang en 8.0 meter hoog.

Ook bij het type ‘WILLOW’ is de entree halverwege in de zijgevel gesitueerd. Boven de entree is een grote glaspartij ingepland en dit geeft een extra ruimtelijk gevoel.

De woonkamer met open living geeft door gebruik te maken van veel glas het effect dat de tuin naar binnen wordt getrokken.  De trap naar de eerste verdieping is in de vide verwerkt.

Een moderne open keuken en aansluitend het eetgedeelte maakt de schuurwoning helemaal af.

Op de verdieping zijn 3 kamers ingetekend, voor slapen en/of werken aan huis. Daarbij uiteraard een fraaie badkamer aansluitend bij de ouderslaapkamer en een extra badkamer.

De meest moderne technieken worden in onze schuurwoningen verwerkt. Zoals bijvoorbeeld, een warmte pomp, warmte terugwinning, eventueel warmteopslag in de funderingspalen, vloerverwarming, zonnepanelen enz..

De houtskelet elementen worden door SCANAbouw samengesteld. Een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in HOUT.

Meer concepts klik hier