Lofthouse ‘Larix’

U als eigentijdse consument is meer bewust van uw lifestyle èn het milieu….Wij ontwerpen persoonlijk en doordacht de nieuwe schuurwoning-‘loft living’ naar uw wens: meer op maat, duurzamer en energie bewuster. Met WOODHOUSE

bouwt u onder onze begeleiding zelf uw energiebewuste woning! Binnen het modulaire concept heeft u een ruime keuze uit diverse afwerkingen, technische oplossingen en kleuren paletten.

het milieu staat bij ons centraal

WOODHOUSE-architects zal het bouwproces van begin tot eind begeleiden. Met al onze medewerkers, onze bouwpartners en toeleveringsbedrijven. Tot het moment van sleutel overhandiging en de nazorg. Kortom wij staan voor kwaliteit.

Lofthouse Basis -3 ‘LARIX’ is een van onze modulaire concepts. Houten schuurwoning-loftliving heeft een gezond binnenklimaat,  een damp-open structuur. Het hout komt uit gecertificeerde bossen in Europa. Er wordt minder gekapt dan aangeplant.

De schuurwoning is ruim van opzet, circa 85 m2 woonoppervlakte op de begane grond en op de eerste verdieping circa 50m2. Bij type ‘LARIX’ is de entree in de ‘kopgevel’ gesitueerd en dat geeft een ander effect op de indeling.  Woonkamer met open living geeft door gebruik te maken van veel glas het effect dat de tuin naar binnen wordt getrokken.  De trap naar de eerste verdieping is in de vide verwerkt. Een moderne open keuken en aansluitend het eetgedeelte.

Op de verdieping zijn 4 kamers ingetekend, voor slapen en/of werken aan huis. Daarbij uiteraard een fraaie badkamer aansluitend bij de ouderslaapkamer en een extra badkamer.

De meest moderne technieken worden in onze schuurwoningen verwerkt. Zoals bijvoorbeeld, een warmte pomp, warmte terugwinning, warmteopslag in de funderingspalen, vloerverwarming, zonnepanelen enz..

Schuurwoning-loftliving is 7,0 breed, ca. 12.25 lang en 8.0 hoog. Oppervlakte begane grond vloer circa 85m2, verdiepingsvloer circa 50m2. Circa 551m3 inhoud.

Meer concepts klik hier